Activiteiten in Twente: haal het maximale uit uw verblijf!

Uw favoriete sport uitoefenen in een nieuwe omgeving? Een keer een ander vervoersmiddel uitproberen tijdens het verkennen van het mooie Twente? Dobberen op De Dinkel, ook dat kan! Misschien wilt u wel even helemaal niets, totale ontspanning ervaren. Graag informeren wij u hoe u het maximale uit uw verblijf in Twente kunt halen.

Golfbaan Het Rijk van Sybrook

‘Opvallend gastvrij en bijzonder mooi: alles waar Twente trots op is’. Deze slogan op de website van Het Rijk van Sybrook zegt voldoende. Deze 27-holes golfbaan ligt op een oud landgoed in een bosrijk gebied in Enschede. Tijdens het golfen heeft u zicht op uitdagende waterpartijen, het mooie coulisselandschap en prachtige bospercelen. Wij mogen u een mooie korting aanbieden wanneer u tijdens uw verblijf in Hotel De Schout gaat golfen. Neemt u contact op met de receptie wanneer u hiervan gebruik wenst te maken.

Saré Thermen & Beauty

Saré Thermen & Beauty bevindt zich op slechts 15 minuten rijden vanaf ons hotel. Het is al meer dan 30 jaar een begrip van het landgoed, de natuur en het recreatiegebied ‘Het Hulsbeek’ nabij Oldenzaal.

Tijdens uw verblijf in ons hotel kunt u van een unieke aanbieding gebruik maken. Saré biedt u het dagentree aan voor slechts € 32,- (normaal tarief € 39,00). Mocht u gebruik wensen te maken kunt u online op de website van Saré uw reservering plaatsen. Vraagt ​​u bij aankomst in ons hotel om de speciale voucher, deze dient betaald te worden in ons hotel. Op vertoon van deze voucher kunt u naar binnen bij Saré.

Saré staat voor rust, ruimte en een persoonlijke benadering. Wellness zoals het bedoeld is, is gebaseerd op de Scandinavische traditie.

Actief Twente

Wanneer u vanuit Oldenzaal richting Denekamp rijdt, is het niet te missen: Actief Twente. Duidelijk herkenbaar door de vele vlaggen rond de locatie.

Bij Actief Twente kunt u terecht voor de meest uiteenlopende vervoersmiddelen. Denkt u hierbij o.a. aan electrische loopfietsen, fatmax e-step, e-chopper, tuk tuk, scooters. U kunt het zo gek niet bedenken of Actief Twente verhuurt het. Zij beschikken ook over kinderfietsen, tandems etc.

Ook voor vervoer op het water kunt u bij Actief Twente terecht. Kanovaren of suppen op De Dinkel, alles kan. Laat u verrassen door het uitgebreide aanbod. In de zomermaanden is het hier een drukte van belang, wij adviseren u tijdig te reserveren!