Schout @home

Thuis genieten van heerlijke gerechten

De maatregelen van de RIVM zijn tot eind november verlengt, dit betekent dat wij in het weekend weer starten met afhaalmaaltijden. Alleen steken we het vanaf vrijdag 13 november in een nieuw jasje.

Wij bieden een volledig uitgewerkt en bereid 3-gangendiner aan. Geen aanrecht vol met pannen en chaos in de keuken, maar een culinair diner waarmee gepronkt mag worden. Rest alleen het mooie gedeelte voor thuis, het verwarmen van de gerechten, het dresseren op de borden en het uitserveren als een ware chef-kok!

Voor het team van de Schout is het een mooie mogelijkheid om op niveau te koken in deze tijd waarin de keukenhulpen kunnen blijven leren.

Het 3-gangendiner van € 25 is uit te breiden naar een 4-gangendiner. Daarnaast zijn er bijpassende wijnen te koop bij het afhaalpunt en kunnen de gerechten ook afzonderlijk besteld worden zodat u thuis gelijk van een warm diner kunt genieten. Een ware restaurant ervaring bij u thuis!

De Schout is elke dag telefonisch en per mail bereikbaar. De menu’s en de gerechten kunnen in het weekend vanaf 16:00 uur afgehaald worden aan de voorzijde van restaurant Oosth. In overleg is een eerder afhaaltijdstip mogelijk.