Culinair arrangement Hotel De Schout

In de zomer en in de winter kunt u genieten van het culinair arrangement Hotel De Schout. Laat u zich inspireren door de natuurlijke omgeving en de rijke geschiedenis van beide voormalige gemeentehuizen te Denekamp waar u gaat dineren!

Een culinair 3-gangendiner bij Mr. Mayor met in de zomer een 4-gangen wereldreis bij De Wethouder en in de winter een exclusief 4-gangendiner bij De Wethouder First Floor. Het 4-gangendiner is alléén mogelijk op vrijdag en zaterdagavond.

3-daags culinair arrangement zomer (2 nachten) vanaf €220,00 p.p.
Aankomst: 13 april tot 1 oktober 2023
Dag van aankomst: donderdag tot en met zaterdag (alleen in het weekend geldig)
U kunt dit arrangement verlengen voor €60,00 per persoon per nacht op basis van logies en ontbijt

3-daags culinair arrangement winter (2 nachten) vanaf €190,00 p.p.
Aankomst: 1 januari tot 2 april 2023 en 5 oktober tot 24 december 2023
Dag van aankomst: donderdag tot en met zaterdag (alleen in het weekend geldig)
U kunt dit arrangement verlengen voor €50,00 per persoon per nacht op basis van logies en ontbijt

Het culinair arrangement is het gehele jaar geldig met uitzondering van de feestdagen en de periode van 21 tot en met 24 augustus 2023. Bovenvermelde prijzen zijn op basis van een tweepersoonskamer bezetting.

Onbeperkt gebruik

2 nachten in een
Deluxe Large kamer

Culinair 3-gangendiner en een exclusief
4-gangendiner

Iedere ochtend een Twents ontbijtbuffet

Algemene Informatie

Al onze kamers zijn standaard voorzien van een balkon, inloopdouche, toilet, kluisje, smart-tv, telefoon, airconditioning, föhn, bureau, zithoek, extra lange bedden (2,10 m) en draadloos internet. Bovenvermelde prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting à € 2,- per persoon per nacht. Hotel De Schout hanteert bij alle reserveringen de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Overzicht arrangementen

Geïnteresseerd in onze andere arrangementen? Via onderstaande knop wordt u doorverwezen. Of overweegt u een langdurig verblijf? Neemt u dan contact met ons op, wij maken graag een speciaal tarief voor u.

Iets te vieren?

Weet u dat wij naast het hotel en Restaurant Oosth ook beschikken over Food & Drink Club De Wethouder, voor exclusief dineren De Wethouder First Floor en voor klassieke Italiaanse gerechten Il Municipio. Wij hebben alles in huis om uw event te laten slagen, niets is ons te gek! Wij denken heel graag met u mee.