Culinair arrangement Hotel De Schout

In het weekend kunt u genieten van het culinair arrangement Hotel De Schout. Laat u zich inspireren door de natuurlijke omgeving en de rijke geschiedenis van beide voormalige gemeentehuizen te Denekamp waar u gaat dineren!
Een culinair 3-gangendiner bij Restaurant Oosth en een exclusief 4-gangendiner bij De Wethouder First Floor.

3-daags culinair arrangement (2 nachten) vanaf €175,- p.p.
Aankomst: 1 april tot 1 mei en 1 november tot 31 december 2021
U kunt dit arrangement verlengen voor €45,- per persoon per nacht op basis van logies en ontbijt

3-daags culinair arrangement (2 nachten) vanaf €200,- p.p.
Aankomst: 1 mei tot 1 november 2021
U kunt dit arrangement verlengen voor €55,- per persoon per nacht op basis van logies en ontbijt

Het culinair arrangement is alleen geldig met aankomst op donderdag, vrijdag of zaterdag met uitzondering van de feestdagen en de periode van 8 tot en met 13 augustus 2021. Bovenvermelde prijzen zijn op basis van een tweepersoonskamer bezetting.

Koffiecorner

Onbeperkt gebruik

Overnachting

2 nachten in een
Deluxe Large kamer

Diner

Culinair 3-gangendiner en een exclusief
4-gangendiner

Ontbijt

Iedere ochtend een Twents ontbijtbuffet

Boek nu

Algemene Informatie

Al onze kamers zijn standaard voorzien van een balkon, inloopdouche, toilet, kluisje, smart-tv, telefoon, airconditioning, föhn, bureau, zithoek, extra lange bedden (2,10 m) en draadloos internet. Bovenvermelde prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting à € 2,- per persoon per nacht. Hotel De Schout hanteert bij alle reserveringen de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Overzicht arrangementen

Geïnteresseerd in onze andere arrangementen? Via onderstaande knop wordt u doorverwezen. Of overweegt u een langdurig verblijf? Neemt u dan contact met ons op, wij maken graag een speciaal tarief voor u.

Bekijk

 

Iets te vieren?

Weet u dat wij naast het hotel en Restaurant Oosth ook beschikken over Food & Drinkclub De Wethouder, voor exclusief dineren De Wethouder First Floor en voor klassieke Italiaanse gerechten Il Municipio. Wij hebben alles in huis om uw event te laten slagen, niets is ons te gek! Wij denken heel graag met u mee.