Denekamp Undercover arrangement

De eerste zaterdag van oktober staat in het teken van Denekamp Undercover: Live muziek van diverse coverbands op 8 verschillende locaties in Denekamp. De 8 locaties zijn op loopafstand van elkaar en met het tijdschema kunt u 8 diverse coverbands bewonderen op 1 avond! Denekamp Undercover is een avond met veel gezelligheid van 21.00 tot 02.00 uur.

Combineer Denekamp Undercover met een overnachting in Hotel De Schout met ’s ochtends een heerlijk Twents ontbijt.

2-daags Denekamp Undercover arrangement (1 nacht) vanaf €82,50 p.p.
Aankomst: zaterdag 7 oktober
Vertrek: zondag 8 oktober

U kunt dit arrangement verlengen voor €50,00 per persoon per nacht op basis van logies en ontbijt. Bovenvermelde prijzen zijn op basis van een tweepersoonskamer bezetting. Reserveren kan alleen telefonisch 0541-572555 of per mail info@hoteldeschout.nl

Onbeperkt gebruik

1 nacht in een
Deluxe kamer

’s Ochtends een Twents ontbijtbuffet

Ticket Denekamp Undercover

Algemene Informatie

Al onze kamers zijn standaard voorzien van een balkon, inloopdouche, toilet, kluisje, smart-tv, telefoon, airconditioning, föhn, bureau, zithoek, extra lange bedden (2,10 m) en draadloos internet. Bovenvermelde prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting à € 2,- per persoon per nacht. Hotel De Schout hanteert bij alle reserveringen de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Overzicht arrangementen

Geïnteresseerd in onze andere arrangementen? Via onderstaande knop wordt u doorverwezen. Of overweegt u een langdurig verblijf? Neemt u dan contact met ons op, wij maken graag een speciaal tarief voor u.

Iets te vieren?

Weet u dat wij naast het hotel en Restaurant Oosth ook beschikken over Food & Drink Club De Wethouder, voor exclusief dineren De Wethouder First Floor en voor klassieke Italiaanse gerechten Il Municipio. Wij hebben alles in huis om uw event te laten slagen, niets is ons te gek! Wij denken heel graag met u mee.