Fietsarrangement Hotel De Schout

Door het schitterende Noordoost Twentse landschap organiseert Rijwiel Tourclub Twente (RTC Twente) in Denekamp jaarlijks in de derde week van de bouwvakvakantie een vier dagen durende fietsevenement. Schrijf je in en boek het Fietsarrangement Hotel De Schout om uw verblijf in Denekamp compleet te maken. Tijdens het fietsevenement wordt er elke dag een totaal andere route aangeboden. Dwars door de natuur, maar ook langs allerlei bezienswaardigheden in Nederland en Duitsland. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.e4d.nu

Na een dag al fietsend genieten van het coulisselandschap is het vervolgens heerlijk ontspannen en overnachten bij Hotel De Schout alsmede culinair genieten in Restaurant Oosth.

5-daags Fietsarrangement (4 nachten) vanaf €325,- p.p.
Aankomst: maandag 9 augustus 2021
Vertrek: vrijdag 13 augustus 2021

U kunt dit arrangement verlengen voor €45,- per persoon per nacht op basis van logies en ontbijt.
Bovenvermelde prijzen zijn op basis van een tweepersoonskamer bezetting.
Gezien de bijzondere tijden waarin wij verkeren hanteren wij op dit moment geen annuleringskosten.

Koffiecorner

Onbeperkt gebruik

Overnachting

4 nachten in een
Deluxe kamer

Diner

Iedere avond een
3-gangendiner

Ontbijt

Iedere ochtend een Twents ontbijtbuffet

Extra

Gevulde fietskoeltas voor aan het stuur

Boek nu

Algemene Informatie

Al onze kamers zijn standaard voorzien van een balkon, inloopdouche, toilet, kluisje, smart-tv, telefoon, airconditioning, föhn, bureau, zithoek, extra lange bedden (2,10 m) en draadloos internet. Bovenvermelde prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting à € 2,- per persoon per nacht. Hotel De Schout hanteert bij alle reserveringen de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Overzicht arrangementen

Geïnteresseerd in onze andere arrangementen? Via onderstaande knop wordt u doorverwezen. Of overweegt u een langdurig verblijf? Neemt u dan contact met ons op, wij maken graag een speciaal tarief voor u.

Bekijk

 

Iets te vieren?

Weet u dat wij naast het hotel en Restaurant Oosth ook beschikken over Food & Drinkclub De Wethouder, voor exclusief dineren De Wethouder First Floor en voor klassieke Italiaanse gerechten Il Municipio. Wij hebben alles in huis om uw event te laten slagen, niets is ons te gek! Wij denken heel graag met u mee.