Fietsarrangement Hotel De Schout

Door het schitterende Noordoost Twentse landschap organiseert Rijwiel Tourclub Twente (RTC Twente) jaarlijks in de derde week van de bouwvakvakantie een vier dagen fietsevenement. Schrijf je in en boek het Fietsarrangement Hotel De Schout om je verblijf in Denekamp compleet te maken. Tijdens het fietsevenement wordt er elke dag een totaal andere route aangeboden. Dwars door de natuur, maar ook langs allerlei bezienswaardigheden in Nederland en Duitsland. Voor meer informatie wij u naar www.e4d.nu

Na een dag al fietsend genieten van het coulisselandschap is het vervolgens heerlijk en ontspannen bij Hotel De Schout en culinair genieten in een van de drie restaurants (Mr. Mayor, Il Municipio en De Wethouder).

5-daags Fietsarrangement (4 nachten) vanaf €375,00 p.p.
Aankomst: maandag 21 of dinsdag 22 augustus 2023
Vertrek: vrijdag 25 of zaterdag 26 augustus 2023

U kunt dit arrangement verlengen voor €55,00 per persoon per nacht op basis van logies en ontbijt. Bovenvermelde prijzen zijn op basis van een tweepersoonskamer bezetting.

Onbeperkt gebruik

4 nachten in een
Deluxe kamer

Iedere avond een
3-gangendiner

Iedere ochtend een Twents ontbijtbuffet

Verrassing voor onderweg

Algemene Informatie

Al onze kamers zijn standaard voorzien van een balkon, inloopdouche, toilet, kluisje, smart-tv, telefoon, airconditioning, föhn, bureau, zithoek, extra lange bedden (2,10 m) en draadloos internet. Bovenvermelde prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting à € 2,- per persoon per nacht. Hotel De Schout hanteert bij alle reserveringen de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Overzicht arrangementen

Geïnteresseerd in onze andere arrangementen? Via onderstaande knop wordt u doorverwezen. Of overweegt u een langdurig verblijf? Neemt u dan contact met ons op, wij maken graag een speciaal tarief voor u.

 

Iets te vieren?

Weet u dat wij naast het hotel en Restaurant Oosth ook beschikken over Food & Drink Club De Wethouder, voor exclusief dineren De Wethouder First Floor en voor klassieke Italiaanse gerechten Il Municipio. Wij hebben alles in huis om uw event te laten slagen, niets is ons te gek! Wij denken heel graag met u mee.