Halfpension arrangement Hotel De Schout

Het gehele jaar door genieten van het halfpension arrangement Hotel De Schout. Na het ontdekken van de prachtige natuur in Twente laat u zich bij Mr. Mayor bistro & grill verrassen door de culinaire gerechten van onze Chef-kok. Het restaurant ligt aan het Nicolaasplein waardoor u tijdens het diner fantastisch wegkijkt op het dorpsplein en de Nicolaaskerk. Er is ook de mogelijkheid om het diner in proeverij-vorm bij Ristorante Il Municipio of Food & Drink Club de Wethouder te nuttigen.

3-daags halfpension arrangement (2 nachten) vanaf €165,00 p.p.
Aankomst: 1 januari tot 1 mei 2024 en 1 oktober tot 31 december 2024
U kunt dit arrangement verlengen voor €80,00 per persoon per nacht op basis van halfpension

3-daags halfpension arrangement (2 nachten) vanaf €205,00 p.p.
Aankomst: 1 mei tot 1 oktober 2024
U kunt dit arrangement verlengen voor €95,00 per persoon per nacht op basis van halfpension

Het Halfpension arrangement is het gehele jaar geldig met uitzondering van de feestdagen en de periode van 19 tot en met 22 augustus 2024. Bovenvermelde prijzen zijn op basis van een tweepersoonskamer bezetting.

Onbeperkt gebruik

2 nachten in een
Deluxe Large kamer

Iedere avond een
3-gangendiner

Iedere ochtend een Twents ontbijtbuffet

Algemene Informatie

Al onze kamers zijn standaard voorzien van een balkon, inloopdouche, toilet, kluisje, smart-tv, telefoon, airconditioning, föhn, bureau, zithoek, extra lange bedden (2,10 m) en draadloos internet. Bovenvermelde prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting à € 2,- per persoon per nacht. Hotel De Schout hanteert bij alle reserveringen de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Overzicht arrangementen

Geïnteresseerd in onze andere arrangementen? Via onderstaande knop wordt u doorverwezen. Of overweegt u een langdurig verblijf? Neemt u dan contact met ons op, wij maken graag een speciaal tarief voor u.

 

Iets te vieren?

Weet u dat wij naast het hotel ook beschikken over 3 diverse restaurants en 2 Raadszalen?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Mayor lunch, bistro en grill of ga voor een wereldreis met sushi bij Food & Drink Club De Wethouder. Geniet van heerlijke Italiaanse gerechten bij Ristorante Il Municipio of ga voor een bourgondisch diner in 4-, 5- of 6-gangen bij Mr. Mayor Chef’s Tables. Wilt u het liefst in alle restaurants dineren? Reserveer dan het Walking Dinner!

Wij hebben alles in huis om uw event te laten slagen, niets is ons te gek!
Wij denken heel graag met u mee.