Halfpension arrangement Hotel De Schout

Het gehele jaar door genieten van het halfpension arrangement Hotel De Schout. Na het ontdekken van de prachtige natuur in Twente laat u zich bij Restaurant Oosth verrassen door de culinaire gerechten van onze Chef-kok. Het restaurant ligt aan het Nicolaasplein waardoor u tijdens het diner fantastisch wegkijkt op het dorpsplein en de Nicolaaskerk.

3-daags halfpension arrangement (2 nachten) vanaf €150,- p.p.
Aankomst: 1 april tot 1 mei en 1 november tot 31 december 2021
U kunt dit arrangement verlengen voor €70,- per persoon per nacht op basis van halfpension

3-daags halfpension arrangement (2 nachten) vanaf €180,- p.p.
Aankomst: 1 mei tot 1 november 2021
U kunt dit arrangement verlengen voor €80,- per persoon per nacht op basis van halfpension

Het halfpension arrangement is het gehele jaar geldig met uitzondering van de feestdagen en de periode van 8 tot en met 13 augustus 2021. Bovenvermelde prijzen zijn op basis van een tweepersoonskamer bezetting.

Koffiecorner

Onbeperkt gebruik

Overnachting

2 nachten in een
Deluxe Large kamer

Diner

Iedere avond een
3-gangendiner

Ontbijt

Iedere ochtend een Twents ontbijtbuffet

Boek nu

Algemene Informatie

Al onze kamers zijn standaard voorzien van een balkon, inloopdouche, toilet, kluisje, smart-tv, telefoon, airconditioning, föhn, bureau, zithoek, extra lange bedden (2,10 m) en draadloos internet. Bovenvermelde prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting à € 2,- per persoon per nacht. Hotel De Schout hanteert bij alle reserveringen de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Overzicht arrangementen

Geïnteresseerd in onze andere arrangementen? Via onderstaande knop wordt u doorverwezen. Of overweegt u een langdurig verblijf? Neemt u dan contact met ons op, wij maken graag een speciaal tarief voor u.

Bekijk

 

Iets te vieren?

Weet u dat wij naast het hotel en Restaurant Oosth ook beschikken over Food & Drinkclub De Wethouder, voor exclusief dineren De Wethouder First Floor en voor klassieke Italiaanse gerechten Il Municipio. Wij hebben alles in huis om uw event te laten slagen, niets is ons te gek! Wij denken heel graag met u mee.