Hemelvaartarrangement Hotel De Schout

Geniet met het Hemelvaartarrangement Hotel De Schout van een heerlijk lang weekend weg, samen of met het hele gezin. De traditie ‘dauwtrappen’ mag natuurlijk niet ontbreken. Na een dag al wandelend of fietsend genieten van het coulisselandschap is het vervolgens heerlijk en ontspannen bij Hotel De Schout en culinair genieten in Restaurant Oosth.

3-daags Hemelvaartarrangement (2 nachten) vanaf €170,00 p.p.
Aankomst: dinsdag 24 mei of woensdag 25 mei 2022

U kunt dit arrangement verlengen voor €60,00 per persoon per nacht op basis van logies en ontbijt. Bovenvermelde prijzen zijn op basis van een tweepersoonskamer bezetting.

Koffiecorner

Onbeperkt gebruik

Overnachting

2 nachten in een
Deluxe Large kamer

Diner

1e avond een
3-gangendiner

Ontbijt

Iedere ochtend een Twents ontbijtbuffet

Extra

Vrij gebruik van onze fiets- en wandelroutes

Boek nu

Algemene Informatie

Al onze kamers zijn standaard voorzien van een balkon, inloopdouche, toilet, kluisje, smart-tv, telefoon, airconditioning, föhn, bureau, zithoek, extra lange bedden (2,10 m) en draadloos internet. Bovenvermelde prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting à € 2,- per persoon per nacht. Hotel De Schout hanteert bij alle reserveringen de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Overzicht arrangementen

Geïnteresseerd in onze andere arrangementen? Via onderstaande knop wordt u doorverwezen. Of overweegt u een langdurig verblijf? Neemt u dan contact met ons op, wij maken graag een speciaal tarief voor u.

Bekijk

Iets te vieren?

Weet u dat wij naast het hotel en Restaurant Oosth ook beschikken over Food & Drink Club De Wethouder, voor exclusief dineren De Wethouder First Floor en voor klassieke Italiaanse gerechten Il Municipio. Wij hebben alles in huis om uw event te laten slagen, niets is ons te gek! Wij denken heel graag met u mee.