Kerstarrangement Hotel De Schout

In december genieten van het Kerstarrangement Hotel De Schout. Feestdagen vol warmte, licht en gezelligheid. Deze maand is er heel veel te beleven in en om Denekamp. Wat dacht u van een mooie midwinterhoornwandeling, een bezoek aan het Denekampse kerstdorp of een bezoek aan de kerstmarkt in Nordhorn.

3-daags Kerstarrangement Hotel De Schout (2 nachten) vanaf €245,00 p.p.
Aankomst: 24 of 25 december 2022
Vertrek: 26 of 27 december 2022

4-daags Kerstarrangement Hotel De Schout (3 nachten) vanaf €340,00 p.p.
Aankomst: 24 december 2022
Vertrek: 27 december 2022

Het Kerstarrangement Hotel De Schout is geldig van 24 tot 27 december 2022. Bovenvermelde prijzen zijn op basis van een tweepersoonskamer bezetting.

Koffiecorner

Ontvangst met lekkernij

Overnachting

3 nachten in een Deluxe Large kamer

Diner

Kerstavond:
3-gangendiner
1e & 2e kerstdag:
4-gangendiner

Ontbijt

Iedere ochtend een  Twents ontbijtbuffet.
1e & 2e kerstdag van 9:00 – 12:00 uur

Boek nu

Algemene Informatie

Al onze kamers zijn standaard voorzien van een balkon, inloopdouche, toilet, kluisje, smart-tv, telefoon, airconditioning, föhn, bureau, zithoek, extra lange bedden (2,10 m) en draadloos internet. Bovenvermelde prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting à € 2,- per persoon per nacht. Hotel De Schout hanteert bij alle reserveringen de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Overzicht arrangementen

Geïnteresseerd in onze andere arrangementen? Via onderstaande knop wordt u doorverwezen. Of overweegt u een langdurig verblijf? Neemt u dan contact met ons op, wij maken graag een speciaal tarief voor u.

Bekijk

 

Iets te vieren?

Weet u dat wij naast het hotel en Restaurant Oosth ook beschikken over Food & Drink Club De Wethouder, voor exclusief dineren De Wethouder First Floor en voor klassieke Italiaanse gerechten Il Municipio. Wij hebben alles in huis om uw event te laten slagen, niets is ons te gek! Wij denken heel graag met u mee.