Kerstarrangement Hotel De Schout

In december genieten van het Kerstarrangement Hotel De Schout. Feestdagen vol warmte, licht en gezelligheid. Deze maand is er heel veel te beleven in en om Denekamp. Wat dacht u van een mooie midwinterhoornwandeling, een bezoek aan het Denekampse kerstdorp of een bezoek aan de kerstmarkt in Nordhorn.

3-daags Kerstarrangement Hotel De Schout (2 nachten) vanaf €250,00 p.p.
Aankomst: 24 of 25 december 2024
Vertrek: 26 of 27 december 2024

4-daags Kerstarrangement Hotel De Schout (3 nachten) vanaf €350,00 p.p.
Aankomst: 24 december 2024
Vertrek: 27 december 2024

Het Kerstarrangement Hotel De Schout is geldig van 24 tot 27 december 2024. Bovenvermelde prijzen zijn op basis van een tweepersoonskamer bezetting.

Ontvangst met lekkernij

2 of 3 nachten in een Deluxe kamer

Kerstavond:
3-gangendiner
1e & 2e kerstdag:
4-gangendiner

Iedere ochtend een Twents ontbijtbuffet.
1e & 2e kerstdag van 9:00 – 12:00 uur

Algemene Informatie

Al onze kamers zijn standaard voorzien van een balkon, inloopdouche, toilet, kluisje, smart-tv, telefoon, airconditioning, föhn, bureau, zithoek, extra lange bedden (2,10 m) en draadloos internet. Bovenvermelde prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting à € 2,- per persoon per nacht. Hotel De Schout hanteert bij alle reserveringen de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Overzicht arrangementen

Geïnteresseerd in onze andere arrangementen? Via onderstaande knop wordt u doorverwezen. Of overweegt u een langdurig verblijf? Neemt u dan contact met ons op, wij maken graag een speciaal tarief voor u.

 

Iets te vieren?

Weet u dat wij naast het hotel ook beschikken over 3 diverse restaurants en 2 Raadszalen?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Mayor lunch, bistro en grill of ga voor een wereldreis met sushi bij Food & Drink Club De Wethouder. Geniet van heerlijke Italiaanse gerechten bij Ristorante Il Municipio of ga voor een bourgondisch diner in 4-, 5- of 6-gangen bij Mr. Mayor Chef’s Tables. Wilt u het liefst in alle restaurants dineren? Reserveer dan het Walking Dinner!

Wij hebben alles in huis om uw event te laten slagen, niets is ons te gek!
Wij denken heel graag met u mee.