Lang Verblijf arrangement Hotel De Schout

Het gehele jaar door genieten van het Lang Verblijf arrangement Hotel De Schout. Ervaring leert dat gasten vaak een extra nacht bijboeken doordat er zoveel te beleven valt in Twente. En terecht! De ontelbare fiets en wandelpaden, de mooie natuur, musea, markten, Ootmarsum en uiteraard het grensgebied vragen om een langer verblijf.

5-daags Lang Verblijf arrangement (4 nachten) vanaf €225,00 p.p.
Aankomst: 1 januari tot 1 mei 2023 en 1 oktober tot 31 december 2023
U kunt dit arrangement verlengen voor €45,00 per persoon per nacht op basis van logies en ontbijt

5-daags Lang Verblijf arrangement (4 nachten) vanaf €275,00 p.p.
Aankomst: 1 mei tot 1 oktober 2023
U kunt dit arrangement verlengen voor €50,00 per persoon per nacht op basis van logies en ontbijt

Het Lang Verblijf arrangement is het gehele jaar geldig met uitzondering van de feestdagen en de periode van 21 tot en met 24 augustus 2023. Bovenvermelde prijzen zijn op basis van een tweepersoonskamer bezetting.

Onbeperkt gebruik

4 nachten in een
Deluxe kamer

1e avond een
3-gangendiner

Iedere ochtend een Twents ontbijtbuffet

Vrij gebruik van onze fiets- en wandelroutes

Algemene Informatie

Al onze kamers zijn standaard voorzien van een balkon, inloopdouche, toilet, kluisje, smart-tv, telefoon, airconditioning, föhn, bureau, zithoek, extra lange bedden (2,10 m) en draadloos internet. Bovenvermelde prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting à € 2,- per persoon per nacht. Hotel De Schout hanteert bij alle reserveringen de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Overzicht arrangementen

Geïnteresseerd in onze andere arrangementen? Via onderstaande knop wordt u doorverwezen. Of overweegt u een langdurig verblijf? Neemt u dan contact met ons op, wij maken graag een speciaal tarief voor u.

Iets te vieren?

Weet u dat wij naast het hotel en Restaurant Oosth ook beschikken over Food & Drink Club De Wethouder, voor exclusief dineren De Wethouder First Floor en voor klassieke Italiaanse gerechten Il Municipio. Wij hebben alles in huis om uw event te laten slagen, niets is ons te gek! Wij denken heel graag met u mee.