Najaar arrangement Hotel De Schout

Geniet van het najaar arrangement Hotel De Schout. De start van frissere, druilerige dagen, maar ook van een schouwspel van geweldige herfstkleuren. Maak een wandeling over het Singraven en zie de natuur op zijn mooist. Uiteraard staat na deze frisse wandeling de koffie bij ons klaar!

3-daags najaar arrangement Hotel De Schout (2 nachten) vanaf €135,00 p.p.
Aankomstdag: zondag, maandag, dinsdag of woensdag

3-daags najaar arrangement Hotel De Schout (2 nachten) vanaf €145,00 p.p.
Aankomstdag: donderdag, vrijdag of zaterdag

U kunt dit arrangement verlengen voor €55,00 per persoon per nacht op basis van logies en ontbijt. Het najaar arrangement bij Hotel De Schout is geldig van 1 oktober tot 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen. Bovenvermelde prijzen zijn op basis van een tweepersoonskamer bezetting.

Onbeperkt gebruik

2 nachten in een
Deluxe Large kamer

1e avond een
3-gangendiner

Iedere ochtend een Twents ontbijtbuffet

Vrij gebruik van onze fiets- en wandelroutes

Algemene Informatie

Al onze kamers zijn standaard voorzien van een balkon, inloopdouche, toilet, kluisje, smart-tv, telefoon, airconditioning, föhn, bureau, zithoek, extra lange bedden (2,10 m) en draadloos internet. Bovenvermelde prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting à € 2,- per persoon per nacht. Hotel De Schout hanteert bij alle reserveringen de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Overzicht arrangementen

Geïnteresseerd in onze andere arrangementen? Via onderstaande knop wordt u doorverwezen. Of overweegt u een langdurig verblijf? Neemt u dan contact met ons op, wij maken graag een speciaal tarief voor u.

 

Iets te vieren?

Weet u dat wij naast het hotel ook beschikken over 3 diverse restaurants en 2 Raadszalen?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Mayor lunch, bistro en grill of ga voor een wereldreis met sushi bij Food & Drink Club De Wethouder. Geniet van heerlijke Italiaanse gerechten bij Ristorante Il Municipio of ga voor een bourgondisch diner in 4-, 5- of 6-gangen bij Mr. Mayor Chef’s Tables. Wilt u het liefst in alle restaurants dineren? Reserveer dan het Walking Dinner!

Wij hebben alles in huis om uw event te laten slagen, niets is ons te gek!
Wij denken heel graag met u mee.