Paasarrangement Hotel De Schout

In april genieten van het Paasarrangement Hotel De Schout. Kom zelf ervaren wat het verhaal is achter deze bijzondere paasgebruiken in Twente: eeuwenoud en springlevend tegelijk! Paashout halen, paasstaak slepen en de poaskeerls.

3-daags Paasarrangement Hotel De Schout (2 nachten) vanaf €230,00 p.p.
Aankomst: vrijdag 7, zaterdag 8 of zondag 9 april 2023

4-daags Paasarrangement Hotel De Schout (3 nachten) vanaf €315,00 p.p.
Aankomst: donderdag 6, vrijdag 7 of zaterdag 8 april 2023

Het Paasarrangement bij Hotel De Schout is geldig van donderdag 6 tot dinsdag 11 april 2023.
Bovenvermelde prijzen zijn op basis van een tweepersoonskamer bezetting.

Ontvangst met lekkernij

2 of 3 nachten in een
Deluxe Large kamer

Iedere avond een
3-gangendiner

Iedere ochtend een Twents ontbijtbuffet

Paasbrunch op zondag
9 april i.p.v. ontbijt

Algemene Informatie

Al onze kamers zijn standaard voorzien van een balkon, inloopdouche, toilet, kluisje, smart-tv, telefoon, airconditioning, föhn, bureau, zithoek, extra lange bedden (2,10 m) en draadloos internet. Bovenvermelde prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting à € 2,- per persoon per nacht. Hotel De Schout hanteert bij alle reserveringen de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Overzicht arrangementen

Geïnteresseerd in onze andere arrangementen? Via onderstaande knop wordt u doorverwezen. Of overweegt u een langdurig verblijf? Neemt u dan contact met ons op, wij maken graag een speciaal tarief voor u.

 

Iets te vieren?

Weet u dat wij naast het hotel en Restaurant Oosth ook beschikken over Food & Drink Club De Wethouder, voor exclusief dineren De Wethouder First Floor en voor klassieke Italiaanse gerechten Il Municipio. Wij hebben alles in huis om uw event te laten slagen, niets is ons te gek! Wij denken heel graag met u mee.