Zondag Voordeel arrangement Hotel De Schout

Speciaal voor aankomsten op zondag, kunt u genieten van het Zondag Voordeel arrangement Hotel De Schout. Iedere zondag zijn de gezellige winkels en fraaie galerieën geopend in de pittoreske kunststad Ootmarsum. Deze authentieke stad ligt op 10 minuten rijafstand van ons hotel.

3-daags Zondag Voordeel arrangement Hotel De Schout (2 nachten) vanaf €130,00 p.p.
Het Zondag Voordeel arrangement is het gehele jaar alleen geldig bij aankomst op zondag met uitzondering van de feestdagen en zondag 20 augustus 2023.

U kunt dit arrangement verlengen voor €50,00 per persoon per nacht op basis van logies en ontbijt. Bovenvermelde prijzen zijn op basis van een tweepersoonskamer bezetting.

Onbeperkt gebruik

2 nachten in een
Deluxe Large kamer

1e avond een
3-gangendiner

Iedere ochtend een Twents ontbijtbuffet

Algemene Informatie

Al onze kamers zijn standaard voorzien van een balkon, inloopdouche, toilet, kluisje, smart-tv, telefoon, airconditioning, föhn, bureau, zithoek, extra lange bedden (2,10 m) en draadloos internet. Bovenvermelde prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting à € 2,- per persoon per nacht. Hotel De Schout hanteert bij alle reserveringen de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Overzicht arrangementen

Geïnteresseerd in onze andere arrangementen? Via onderstaande knop wordt u doorverwezen. Of overweegt u een langdurig verblijf? Neemt u dan contact met ons op, wij maken graag een speciaal tarief voor u.

 

Iets te vieren?

Weet u dat wij naast het hotel en Restaurant Oosth ook beschikken over Food & Drink Club De Wethouder, voor exclusief dineren De Wethouder First Floor en voor klassieke Italiaanse gerechten Il Municipio. Wij hebben alles in huis om uw event te laten slagen, niets is ons te gek! Wij denken heel graag met u mee.