Voorjaar arrangement Hotel De Schout

De knoppen zitten aan de bomen, de eerste bloemen steken al boven het gras uit. De Lente is in aantocht! Geniet vanaf maart van het voorjaar arrangement Hotel De Schout. Raak geïnspireerd tijdens de fiets- en/of wandelroutes door de kleurrijke bloemen, de lentekriebels en de voorjaarszon.

3-daags voorjaar arrangement Hotel De Schout (2 nachten) vanaf €130,00 p.p.
Aankomst: zondag tot en met woensdag

3-daags voorjaar arrangement Hotel De Schout (2 nachten) vanaf €140,00 p.p.
Aankomst: donderdag tot en met zaterdag

U kunt dit arrangement verlengen voor €50,00 per persoon per nacht op basis van logies en ontbijt. Het voorjaar arrangement bij Hotel De Schout is geldig van 1 maart tot 1 mei 2022 met uitzondering van de feestdagen. Bovenvermelde prijzen zijn op basis van een tweepersoonskamer bezetting.

Koffiecorner

Onbeperkt gebruik

Overnachting

2 nachten in een
Deluxe Large kamer

Diner

1e avond een
3-gangendiner

Ontbijt

Iedere ochtend een Twents ontbijtbuffet

Extra

Vrij gebruik van onze fiets- en wandelroutes

Boek nu

Algemene Informatie

Al onze kamers zijn standaard voorzien van een balkon, inloopdouche, toilet, kluisje, smart-tv, telefoon, airconditioning, föhn, bureau, zithoek, extra lange bedden (2,10 m) en draadloos internet. Bovenvermelde prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting à € 2,- per persoon per nacht. Hotel De Schout hanteert bij alle reserveringen de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Overzicht arrangementen

Geïnteresseerd in onze andere arrangementen? Via onderstaande knop wordt u doorverwezen. Of overweegt u een langdurig verblijf? Neemt u dan contact met ons op, wij maken graag een speciaal tarief voor u.

Bekijk

 

Iets te vieren?

Weet u dat wij naast het hotel en Restaurant Oosth ook beschikken over Food & Drink Club De Wethouder, voor exclusief dineren De Wethouder First Floor en voor klassieke Italiaanse gerechten Il Municipio. Wij hebben alles in huis om uw event te laten slagen, niets is ons te gek! Wij denken heel graag met u mee.