Zomerarrangement Hotel De Schout

Heerlijk genieten van de lange zomerse dagen en zwoele avonden in Denekamp? Dat kan met het zomerarrangement Hotel De Schout. Overdag er lekker op uit voor een mooie wandeling of al fietsend tot vroeg in de avond. Om vervolgens ’s avonds tot in de late uurtjes te genieten van een hapje en een drankje op ons gezellige terras.

3-daags zomerarrangement Hotel De Schout (2 nachten) vanaf €170,00 p.p.
Aankomst: zondag tot en met woensdag

3-daags zomerarrangement Hotel De Schout (2 nachten) vanaf €190,00 p.p.
Aankomst: donderdag tot en met zaterdag

U kunt dit arrangement verlengen voor €60,00 per persoon per nacht op basis van logies en ontbijt. Het zomerarrangement bij Hotel De Schout is geldig van 1 mei tot 1 oktober 2022 met uitzondering van de feestdagen en de periode van 15 tot en met 18 augustus 2022. Bovenvermelde prijzen zijn op basis van een tweepersoonskamer bezetting.

Koffiecorner

Onbeperkt gebruik

Overnachting

2 nachten in een
Deluxe Large kamer

Diner

1e avond een
3-gangendiner

Ontbijt

Iedere ochtend een Twents ontbijtbuffet

Extra

Vrij gebruik van onze fiets- en wandelroutes

Boek nu

Algemene Informatie

Al onze kamers zijn standaard voorzien van een balkon, inloopdouche, toilet, kluisje, smart-tv, telefoon, airconditioning, föhn, bureau, zithoek, extra lange bedden (2,10 m) en draadloos internet. Bovenvermelde prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting à € 2,- per persoon per nacht. Hotel De Schout hanteert bij alle reserveringen de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Overzicht arrangementen

Geïnteresseerd in onze andere arrangementen? Via onderstaande knop wordt u doorverwezen. Of overweegt u een langdurig verblijf? Neemt u dan contact met ons op, wij maken graag een speciaal tarief voor u.

Bekijk

Iets te vieren?

Weet u dat wij naast het hotel en Restaurant Oosth ook beschikken over Food & Drink Club De Wethouder, voor exclusief dineren De Wethouder First Floor en voor klassieke Italiaanse gerechten Il Municipio. Wij hebben alles in huis om uw event te laten slagen, niets is ons te gek! Wij denken heel graag met u mee.