Zomerarrangement Hotel De Schout

Heerlijk genieten van de lange zomerse dagen en zwoele avonden in Denekamp? Dat kan met het zomerarrangement Hotel De Schout. Overdag er lekker op uit voor een mooie wandeling of al fietsend tot vroeg in de avond. Om vervolgens ’s avonds tot in de late uurtjes te genieten van een hapje en een drankje op ons gezellige terras.

3-daags zomerarrangement Hotel De Schout (2 nachten) vanaf €175,00 p.p.
Aankomstdag: zondag, maandag, dinsdag of woensdag

3-daags zomerarrangement Hotel De Schout (2 nachten) vanaf €195,00 p.p.
Aankomstdag: donderdag, vrijdag of zaterdag

U kunt dit arrangement verlengen voor €65,00 per persoon per nacht op basis van logies en ontbijt. Het zomerarrangement bij Hotel De Schout is geldig van 1 mei tot 1 oktober 2024 met uitzondering van de feestdagen en de periode van 19 tot en met 22 augustus 2024. Bovenvermelde prijzen zijn op basis van een tweepersoonskamer bezetting.

Onbeperkt gebruik

2 nachten in een
Deluxe Large kamer

1e avond een
3-gangendiner

Iedere ochtend een Twents ontbijtbuffet

Vrij gebruik van onze fiets- en wandelroutes

Algemene Informatie

Al onze kamers zijn standaard voorzien van een balkon, inloopdouche, toilet, kluisje, smart-tv, telefoon, airconditioning, föhn, bureau, zithoek, extra lange bedden (2,10 m) en draadloos internet. Bovenvermelde prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting à € 2,- per persoon per nacht. Hotel De Schout hanteert bij alle reserveringen de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Overzicht arrangementen

Geïnteresseerd in onze andere arrangementen? Via onderstaande knop wordt u doorverwezen. Of overweegt u een langdurig verblijf? Neemt u dan contact met ons op, wij maken graag een speciaal tarief voor u.

Iets te vieren?

Weet u dat wij naast het hotel ook beschikken over 3 diverse restaurants en 2 Raadszalen?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Mayor lunch, bistro en grill of ga voor een wereldreis met sushi bij Food & Drink Club De Wethouder. Geniet van heerlijke Italiaanse gerechten bij Ristorante Il Municipio of ga voor een bourgondisch diner in 4-, 5- of 6-gangen bij Mr. Mayor Chef’s Tables. Wilt u het liefst in alle restaurants dineren? Reserveer dan het Walking Dinner!

Wij hebben alles in huis om uw event te laten slagen, niets is ons te gek!
Wij denken heel graag met u mee.