De Wethouder First Floor

Exclusief dineren

Geniet van exclusieve gerechten in 4-, 5- of 6-gangen en beleef de professionele gastvrijheid op de 1e verdieping.

Wij zijn vrijdag en zaterdag geopend vanaf 17.00 uur in de authentieke Raadszaal.

Check onze agenda voor afwijkende openingstijden.

Exclusief dineren in het centrum van Denekamp

Laat u zich bij De Wethouder First Floor in de watten leggen en geniet van de luxe wijnen. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van het uitgebreide drankassortiment van de Food & Drink Club op de begane grond. Uw avond zal aan niets ontbreken door de professionele gastvrijheid van onze gastheer en sommelier. Geniet van het totaalconcept en het nieuwe uitgaan!

Vanaf 7 oktober: Exclusief dineren op de ‘First Floor’
Geniet op vrijdag en zaterdag van een exclusief 4-, 5-, of 6-gangendiner in de statige maar toch hippe Raadszaal van het voormalige gemeentehuis te Denekamp. Het rijksmonument is een perfecte combinatie tussen modern en klassiek waarbij verrassend, vernieuwend en eigentijds voorop staat.

Vanaf 1 april: De Culinaire Wereldreis
Geniet op vrijdag en zaterdag van een 4-gangendiner voor € 53,00 per persoon op de First Vlonder op de begane grond! Bij mooi weer reserveren wij een tafel buiten op ons exclusieve terras. Een bijpassend wijnarrangement is mogelijk op aanvraag.

De raadszaal van Food & Drink Club De Wethouder blijft tevens beschikbaar voor huwelijken, vergaderingen, feesten en koffietafels. Houd onze agenda via de website en social media in de gaten.

AGENDA – afwijkende openingstijden:
– vrijdag 10 februari gesloten

– zaterdag 25 maart gesloten
– zaterdag 9 september gesloten
– zaterdag 7 oktober gesloten

Cadeaubon

Wilt u een exclusieve avond cadeau geven?
Bij De Wethouder First Floor zijn diverse cadeaubonnen te koop. Van een vast bedrag tot aan een uitgebreid diner inclusief de drank. Uw cadeaubon wordt in een mooie geschenkverpakking gepresenteerd.

Overige mogelijkheden

Iets te vieren?
Wij hebben alles in huis om uw huwelijk, diners, vergaderingen en feesten tot een succes te maken. Onze accommodaties zijn multi-functioneel ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten.