De Wethouder First Floor

Laat u verrassen

Geniet van exclusieve gerechten in 4-, 5- of 6-gangen en beleef de professionele gastvrijheid op de 1e verdieping.

Bewonder op de vrijdag en zaterdagavond de authentieke raadszaal met de hippe inrichting vanaf 17:00 uur.

Reserveren
Drankenkaart
Impressie
Video
Drankenkaart
Impressie
Video

Exclusief dineren!

Op de eerste verdieping van Food & Drink Club De Wethouder bevindt zich de authentieke maar hip ingerichte raadszaal van het voormalige gemeentehuis te Denekamp. Het rijksmonument is een perfecte combinatie tussen modern en klassiek waarbij verrassend, vernieuwend en eigentijds voorop staat.

Laat u zich bij De Wethouder First Floor in 4-, 5- of 6-gangen culinair verrassen en geniet van de luxe wijnen. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van het uitgebreide drankassortiment van de Food & Drink Club op de begane grond. Uw avond zal aan niets ontbreken door de professionele gastvrijheid van gastheer Thomas Steen en sommelier Edward Lakerveld. Geniet van het totaalconcept en het nieuwe uitgaan!

De raadszaal van Food & Drink Club De Wethouder blijft tevens beschikbaar voor huwelijken, vergaderingen, feesten en koffietafels. Houd onze agenda via de website en social media in de gaten.

Cadeaubon

Wilt u een exclusieve avond cadeau geven?
Bij De Wethouder First Floor zijn diverse cadeaubonnen te koop. Van een vast bedrag tot aan een uitgebreid diner inclusief de drank. Uw cadeaubon wordt in een mooie geschenkverpakking gepresenteerd.

Bestellen

Overige mogelijkheden

Iets te vieren?
Wij hebben alles in huis om uw huwelijk, diners, vergaderingen en feesten tot een succes te maken. Onze accommodaties zijn multi-functioneel ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten.

Meer informatie