Food & Drink Club De Wethouder

Proef de Wereld

Geniet van onze nieuwe menukaart met diverse wereldgerechten, sushi en streetfood in ons moderne restaurant!

Wij zijn donderdag t/m zondag geopend vanaf 16.00 uur voor een heerlijk diner en een gezellige borrel! (In juli & aug. zijn wij ook op de woensdag geopend)

Check onze agenda voor afwijkende openingstijden.

Verrassend in food & drinks!

Food & Drink Club De Wethouder is sinds 2017 onderdeel van Hotel De Schout. Deze horecagelegenheid is trendy en hip ingericht. Door de authentieke uitstraling van het voormalige gemeentehuis is deze combinatie overweldigend. Bij De Wethouder werken we met wisselende food thema’s: verrassend, vernieuwend en eigentijds met pop-up concepten.

Proef de wereld met de nieuwe menukaart samengesteld door Chef-kok Ben Schulte met o.a. wereldgerechten, sushi en streetfood. Kan je geen keuze maken? Reserveer dan ‘samen een reis door de kaart’. Een sharing menu van diverse gerechten uit onze kaart in 2 ronden geserveerd voor € 37,90 per persoon.

Daarnaast heeft De Wethouder een groot assortiment aan verschillende dranken. Geniet van een mooi glas wijn, bubbels, whisky, diverse gin-tonics met verse kruiden of vers geshakete cocktails. Daarnaast hebben we altijd 10 verschillende bieren op de tap en vele speciaal-bieren op fles. Zo maken we de beleving compleet.

Iedere donderdagavond is er bij De Wethouder de populaire bieravond, waarbij je een speciaal biertje kunt bestellen voor maar € 3,50 euro. Daarnaast kun je in het weekend exclusief genieten van culinaire gerechten bij De Wethouder First Floor. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs!

AGENDA – afwijkende openingstijden:
– zondag 16 juni geopend vanaf 14.00 uur i.v.m. EK wedstrijd Nederlands elftal.

Cadeaubon

Wilt u een gezellige avond cadeau geven?
Bij Hotel De Schout zijn cadeaubonnen te koop om te besteden bij De Wethouder. Het zijn cadeaubonnen met vaste bedragen voor diverse wensen. Jouw cadeaubon wordt in een mooie geschenkverpakking gepresenteerd.

Overige mogelijkheden

Iets te vieren?
Wij hebben alles in huis om jouw huwelijk, diners, vergaderingen en feesten tot een succes te maken. Onze accommodaties zijn multifunctioneel ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten.