Food & Drink Club De Wethouder

GESLOTEN

Wegens de huidige corona maatregelen zijn wij tot nader bericht gesloten.

De receptie van Hotel De Schout is iedere dag van 9.00 – 17.00 uur aanwezig voor vragen en de verkoop van cadeaubonnen.

Contact
Dinerkaart
Borrelkaart
Trouwen
Vergaderen
Dinerkaart
Borrelkaart
Trouwlocatie
Vergaderlocatie

Verrassend in food & drinks!

Food & Drink Club De Wethouder is sinds 2017 onderdeel van Hotel De Schout. Deze horecagelegenheid is trendy en hip ingericht. Door de authentieke uitstraling van het voormalige gemeentehuis is deze combinatie overweldigend. Bij De Wethouder werken we met wisselende food thema’s: verrassend, vernieuwend en eigentijds met pop-up concepten. Chef-kok Ben Schulte heeft een menukaart samengesteld met diverse streekproducten, deze kaart bestaat zowel uit grote als kleinere gerechten, ideaal om te delen.

Daarnaast heeft De Wethouder een groot assortiment aan verschillende dranken. Geniet van een mooi glas wijn, bubbels, whisky, diverse gin-tonics met verse kruiden of vers geshakete cocktails. Daarnaast hebben we altijd 10 verschillende bieren op de tap en vele speciaal-bieren op fles. Zo maken we de beleving compleet.

Iedere donderdagavond is er bij De Wethouder de populaire bieravond, waarbij je een speciaal biertje kunt bestellen voor maar € 3,00 euro. Daarnaast kun je in het weekend exclusief genieten van culinaire gerechten bij De Wethouder First Floor. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs!

Cadeaubon

Wilt u een gezellige avond cadeau geven?
Bij de moderne Food & Drink Club De Wethouder zijn cadeaubonnen voor diverse wensen te koop. Van een vast bedrag tot aan een Happy Sharing 3-gangendiner inclusief drank. Jouw cadeaubon wordt in een mooie geschenkverpakking gepresenteerd.

Bekijk webshop

Overige mogelijkheden

Iets te vieren?
Wij hebben alles in huis om jouw huwelijk, diners, vergaderingen en feesten tot een succes te maken. Onze accommodaties zijn multifunctioneel ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten.

Meer informatie