Mr. Mayor lunch, bistro & grill

Mr. Mayor lunch, bistro & grill

Mr. Mayor (vroeger Restaurant Oosth) is een geweldig nieuw grill restaurant in Denekamp met uitdagende en authentieke bistro gerechten voor ontbijt, lunch en diner.

Mr. Mayor is modern ingericht en beschikt over een heerlijk verwarmd terras. Het is elke dag vanaf 8:00 uur geopend.

Check onze agenda voor afwijkende openingstijden.

Beleef, proef, ervaar en geniet!

Na het ontdekken van de prachtige natuur in Twente laat u zich bij Mr. Mayor bistro & grill verrassen door de uitdagende en authentieke bistro gerechten van Chef-kok Ben Schulte. Het moderne restaurant ligt aan het Nicolaasplein waardoor u tijdens uw diner fantastisch wegkijkt op het dorpsplein en de Nicolaaskerk. Proef heerlijke seizoensgerechten en maak kennis met de gastvrijheid en persoonlijke aandacht die in Twente tot traditie verheven zijn.

Ook voor een heerlijke cappuccino met appelgebak bij de haard bent u bij Mr. Mayor aan het juiste adres. Of kiest u voor een heerlijk speciaal biertje op het overdekt en verwarmde terras? U bent van harte welkom!

AGENDA – afwijkende openingstijden:
– dinsdag 31 december gesloten

Cadeaubon

Wilt u een culinaire avond cadeau geven?
Bij Mr. Mayor zijn cadeaubonnen voor diverse wensen te koop. Van een vast bedrag tot aan een uitgebreid diner. Uw cadeaubon wordt in een mooie geschenkverpakking gepresenteerd.

Overige mogelijkheden

Iets te vieren?
Wij hebben alles in huis om uw huwelijk, diners, vergaderingen en feesten tot een succes te maken. Onze accommodaties zijn multi-functioneel ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten.