Restaurant Oosth

Culinair genieten

Laat u verrassen door de culinaire gerechten van onze chef-kok met wereldse invloeden en fantastische streekproducten.

Restaurant Oosth is modern ingericht en beschikt over een heerlijk verwarmd terras. Het is elke dag vanaf 10:00 uur geopend.

Reserveren
Lunchkaart
Dinerkaart
Borrelkaart
Drankenkaart
Lunchkaart
Dinerkaart
Borrelkaart
Drankenkaart

Beleef, proef, ervaar en geniet!

Na het ontdekken van de prachtige natuur in Twente laat u zich bij Restaurant Oosth verrassen door de culinaire gerechten van Chef-kok Peter Swensson. Het moderne restaurant ligt aan het Nicolaasplein waardoor u tijdens uw diner fantastisch wegkijkt op het dorpsplein en de Nicolaaskerk. Op de lunch- en dinerkaart vindt u gerechten van over de gehele wereld. Proef heerlijke seizoensgerechten en maak kennis met de gastvrijheid en persoonlijke aandacht die in Twente tot traditie verheven zijn.

Ook voor een heerlijke cappuccino met appelgebak bij de haard bent u bij Restaurant Oosth aan het juiste adres. Of kiest u voor een heerlijk speciaal biertje op het overdekt en verwarmde terras? U bent van harte welkom!

Cadeaubon

Wilt u een culinaire avond cadeau geven?
Bij Restaurant Oosth zijn cadeaubonnen voor diverse wensen te koop. Van een vast bedrag tot aan een uitgebreid diner. Uw cadeaubon wordt in een mooie geschenkverpakking gepresenteerd.

Bekijk webshop

Overige mogelijkheden

Iets te vieren?
Wij hebben alles in huis om uw huwelijk, diners, vergaderingen en feesten tot een succes te maken. Onze accommodaties zijn multi-functioneel ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten. 

Meer informatie