Ristorante Il Municipio

Afhaal geopend / Restaurant gesloten

Woensdag t/m zondag vanaf 16:00 uur kan je heerlijke pizza’s en pasta’s afhalen. Vanaf nu ook telefonisch te bestellen!

 

Contact
Afhaalkaart
Dinerkaart
Drankenkaart
Afhaalkaart
Dinerkaart
Drankenkaart

Benvenuti Al Ristorante Il Municipio!

Ristorante Il Municipio, oftewel het gemeentehuis, bevindt zich in hartje Denekamp aan het gezellige Nicolaasplein. De raadszaal van ons hotel, vroeger het oude gemeentehuis, is omgetoverd tot een modern en hip Italiaans restaurant!

Onze Italiaanse kok Giacomo is evenals onze Italiaanse gastvrouw Roberta van Noord- Italiaanse origine en beiden delen graag hun roots en passie voor Italië. Om een bijzondere kwaliteit te garanderen gebruikt de chef kok streekproducten uit Italië als ook uit ons mooie Twente. Onze gastvrouw Roberta licht dit graag toe aan tafel. Uiteraard smaakt alles extra lekker met bijpassende goede Italiaanse wijnen en likeuren, oftewel buono vino e liquori. Saluti!

De raadszaal van ons hotel blijft tevens beschikbaar voor huwelijken, vergaderingen, feesten en koffietafels. Houd onze agenda via de website en social media in de gaten.

Cadeaubon

Wil je een Italiaanse avond cadeau geven?
Bij Hotel De Schout zijn cadeaubonnen te koop om te besteden bij Ristorante Il Municipio. Het zijn cadeaubonnen met vaste bedragen voor diverse wensen. Jouw cadeaubon wordt in een mooie geschenkverpakking gepresenteerd.

Bekijk webshop

Overige mogelijkheden

Iets te vieren?
Wij hebben alles in huis om jouw huwelijk, diners, vergaderingen en feesten tot een succes te maken. Onze accommodaties zijn multifunctioneel ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten. 

Meer informatie