Ristorante Il Municipio

Italiaans genieten

Raak geïnspireerd door de Italiaanse ambiance, de klassieke gerechten en het gezellige boomgaardterras. Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend vanaf 16.00 uur voor diner en afhaal!

Check onze agenda voor afwijkende openingstijden.

Italiaans to-go

Woensdag t/m zondag

Sushi to-go

Donderdag t/m zondag

Benvenuti Al Ristorante Il Municipio!

Ristorante Il Municipio, oftewel het gemeentehuis, bevindt zich in hartje Denekamp aan het gezellige Nicolaasplein. De raadszaal van ons hotel, vroeger het oude gemeentehuis, is omgetoverd tot een modern en hip Italiaans restaurant!

Onze Italiaanse kok Giacomo is evenals onze Italiaanse gastvrouw Roberta van Noord- Italiaanse origine en beiden delen graag hun roots en passie voor Italië. Om een bijzondere kwaliteit te garanderen gebruikt de chef kok streekproducten uit Italië als ook uit ons mooie Twente. Onze gastvrouw Roberta licht dit graag toe aan tafel. Uiteraard smaakt alles extra lekker met bijpassende goede Italiaanse wijnen en likeuren, oftewel buono vino e liquori. Saluti!

De raadszaal van ons hotel blijft tevens beschikbaar voor huwelijken, vergaderingen, feesten en koffietafels. Houd onze agenda via de website en social media in de gaten.

AGENDA – afwijkende openingstijden:
– zondag 8 september open vanaf 12.00 uur i.v.m. Italiaanse markt.
– vrijdag 11 oktober is het restaurant gesloten. Het afhaalloket is geopend.

Cadeaubon

Wil je een Italiaanse avond cadeau geven?
Bij Hotel De Schout zijn cadeaubonnen te koop om te besteden bij Ristorante Il Municipio. Het zijn cadeaubonnen met vaste bedragen voor diverse wensen. Jouw cadeaubon wordt in een mooie geschenkverpakking gepresenteerd.

Overige mogelijkheden

Iets te vieren?
Wij hebben alles in huis om jouw huwelijk, diners, vergaderingen en feesten tot een succes te maken. Onze accommodaties zijn multifunctioneel ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten.