Ristorante Il Municipio

De Italiaanse touch

Raak geïnspireerd door de Venetiaanse ambiance, de klassieke Italiaanse gerechten en het gezellige boomgaardterras.

Het afhaalloket is van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 16:00 uur. Bestellen is alleen mogelijk op locatie!

Reserveren
Afhaalkaart
Dinerkaart
Drankenkaart
Afhaalkaart
Dinerkaart
Drankenkaart

Pizza, pasta en ijs!

Ristorante Il Municipio, oftewel het gemeentehuis, bevindt zich in hartje Denekamp aan het gezellige Nicolaasplein. De raadszaal van ons hotel, vroeger het oude gemeentehuis, is omgetoverd tot een modern en hip Italiaans restaurant!

Onze kok is geboren in Sardinië en wil graag zijn Italiaanse roots en passie met jullie delen. Hij gebruikt zoveel mogelijk streekproducten uit Twente en Italië om hoge kwaliteit te leveren. Daarbij horen natuurlijk bijpassende Italiaanse wijnen en likeuren oftewel Vini e Liquori.

Wil je met mooi weer buiten genieten van de heerlijke Italiaanse gerechten? Dat kan op het boomgaardterras met echte olijfbomen en gezellige sfeerverlichting! Want naast het dineren in de raadszaal heeft Ristorante Il Municipio ook een afhaalloket waar je snel en eenvoudig pizza, pasta, ijs en drinken kunt bestellen en meenemen. Dus kom gezellig uiteten in Denekamp in ons Italiaanse restaurant of kies voor onze afhaalmogelijkheden aan het Nicolaasplein!

De raadszaal van ons hotel blijft tevens beschikbaar voor huwelijken, vergaderingen, feesten en koffietafels. Houd onze agenda via de website en social media in de gaten.

Cadeaubon

Wil je een gezellige avond cadeau geven?
Bij Hotel De Schout zijn cadeaubonnen te koop om te besteden bij Ristorante Il Municipio. Het zijn cadeaubonnen met vaste bedragen voor diverse wensen. Jouw cadeaubon wordt in een mooie geschenkverpakking gepresenteerd.

Bekijk webshop

Overige mogelijkheden

Iets te vieren?
Wij hebben alles in huis om jouw huwelijk, diners, vergaderingen en feesten tot een succes te maken. Onze accommodaties zijn multifunctioneel ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten. 

Meer informatie