Trouwen in Twente

Beleef de mooiste dag van je leven

Dé locatie voor een geslaagde bruiloft!

Trouwen in Twente. Geef elkaar het ja-woord op een unieke locatie en geniet van een compleet verzorgd feest. Wij zorgen ervoor dat uw bruiloft en huwelijksfeest een dag wordt om nooit meer te vergeten! De Raadszaal heeft alles in huis om van uw huwelijksfeest een onvergetelijk feest te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een thema-bruiloft of een feest waarbij het culinaire liefhebbers aan niets ontbreekt?

Onze accommodatie biedt ruimte voor groepen van 15 tot 800 personen en is voorzien van alle moderne apparatuur: licht- en geluidsinstallatie, microfoon en beamer.

Wij beschikken over meerdere multifunctionele ruimten zowel voor grote als kleine groepen. Voor iedere huwelijksfeest is er een geschikte feestplek beschikbaar.

Ceremonie

De toast

Culinair diner

Avond feest

Bruidssuite

Bruidssuites

Het hotel beschikt over enkele fraaie bruidssuites, voorzien van onder andere een kingsize bed, een balkon en een designbadkamer met douche en ligbad. Speciaal voor uw huwelijksnacht zorgen wij voor een passende ambiance en vele extra’s. Desgewenst kunnen uw gasten blijven overnachten in één van onze 34 ruime en comfortabele hotelkamers.

Graag denken wij met u mee in de organisatie van de mooiste dag van uw leven. Ieder feest is uniek, daarom geven wij u graag informatie op maat. Wij zijn bereid u te helpen bij het invullen van specifieke wensen.

Neem voor een huwelijk in Twente contact met ons op en we kijken graag naar uw wensen en onze mogelijkheden.