Viersterrenhotel De Schout

Hotel De Schout is gelegen aan het gezellige Nicolaasplein
in het hartje van het Twentse dorp Denekamp.

Viersterrenhotel
De Schout

Hotel De Schout is gelegen aan het gezellige Nicolaasplein in het hartje centrum van het Twentse dorp Denekamp.

Het viersterrenhotel De Schout in Twente beschikt over 34 uiterst comfortabele en ruime kamers die allen hun eigen stijl hebben. Naast de boxsping bedden en een gezellig zitje, zowel in de kamers als op het balkon, zijn alle kamers voorzien van design badkamer met vloerverwarming, airconditioning, gratis internet en een smart-tv.

“Bij ons zal u aan niets ontbreken, zodat u

heerlijk kunt genieten van uw verblijf.”

Het viersterrenhotel De Schout heeft een unieke ligging in Twente. Het is gelegen in hartje Denekamp met zijn bosrijke omgeving. Proef de rust van het Twentse land en maak kennis met de gastvrijheid en persoonlijke aandacht die in Twente tot traditie verheven zijn.

In de omgeving kunt u heerlijk wandelen, fietsen en tot rust komen. Ootmarsum, het pittoreske en oudste stadje van Twente, ligt op steenworp afstand. Wij nodigen u uit te genieten van een verblijf in een persoonlijke ambiance met een keur aan mogelijkheden.

In- en uitchecken

Uw hotelaccommodatie is op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur voor u beschikbaar. Wij verzoeken u de hotelaccommodatie op de dag van vertrek uiterlijk 11.00 uur vrij te geven voor de huishouding. Mocht u langer gebruik wensen te maken van uw accommodatie, is het mogelijk een lazy check out bij te boeken. Voor €15,00 is uw kamer tot 13.00 uur beschikbaar en wilt u de kamer tot 17.00 uur behouden, kan dit voor €50,00 in het laagseizoen en voor €80,00 euro in het hoofdseizoen (1 mei – 1 oktober).

Lift

In het hotel is een lift aanwezig. Alle kamers zijn per lift en trap te bereiken.

Fietsenverhuur en fietsenstalling

Bij Hotel De Schout kunt u fietsen huren. De huur van een stadsfiets bedraagt €12,50 per fiets per dag. Tevens bestaat de mogelijkheid om elektrische fietsen te huren à €25,00 per dag. De fietsen zijn opgeladen wanneer u ze ’s ochtends meeneemt.

Wanneer u uw eigen fiets meeneemt naar Denekamp, kunt u deze in de fietsenstalling van het hotel stallen. De afgesloten fietsenstalling is voorzien van oplaadpunten voor uw elektrische fiets.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan bij Hotel De Schout en bijbehorende restaurants.

Parkeergelegenheid

Bij Hotel De Schout kunt u gratis parkeren. Dit kan op een parkeerplek aan de voorzijde of zijkant van het hotel of op de tegenovergelegen parkeerplaats.

In het centrum van Denekamp zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Hier kunt u anderhalf uur parkeren met een parkeerschijf.