Welkom in het Twentse land!

Welkom in het middelpunt van Twente, Denekamp!

Doordat Hotel de Schout zo uniek midden in Twente ligt, zijn er een tal van activiteiten, bezienswaardigheden en natuurgebieden.
Een weekend weg of juist een weekje vakantie in het rustige Twente is zeker een aanrader, door de bosrijke omgeving komt u hier totaal tot rust. Daarnaast zijn er rondom Denekamp prachtige steden en dorpen welke een bezoek zeker waard zijn. Als voorbeeld Weerselo, waar u landgoed het Stift vindt, waar u tijdens een wandeling de reeën voorbij ziet springen geen uitzondering is.

Ook Ootmarsum is een bijzonderheid op zich, dit rustige kunststadje is het oudste stadje van Twente. Zoals genoemd staat Ootmarsum bekend om de vele kunstgalerijen. Openluchtmuseum Ootmarsum vindt u hier ook, ervaar hier het vroegere Twente. Naast Ootmarsum maakt u een heerlijke wandeling in natuurgebied het Springendal ook wel de ‘’Tuin van Nederland’’ genoemd.

Of pakt u liever de fiets? De vele fietsroutes brengt u langs de vele dorpen, steden en natuurgebieden. Ook de burcht van Bad Bentheim is fietsend te bereiken, maar in dit Duitse stadje komt u toch ook de traditionele Duitse Apfelkuchen proeven?