Walking dinner

1 diner in 4restaurants

Zin in een onvergetelijke avond in een historisch kader? Reserveer dan een walking dinner bij “Restaurants in Denekamp”. Zo kun je genieten van een uniek diner in vier uitstekende restaurants in de voormalige gemeentehuizen van Denekamp.

‘Walking dinner’, een uniek diner in vier uitstekende restaurants

De Franse bistro & grill Mr. Mayor, het Italiaanse restaurant Il Municipio, Food & Drink Club De Wethouder en The First Floor liggen allemaal op loopafstand van elkaar in het centrum van Denekamp – net over de grens bij Nordhorn.

Deze vier restaurants maken echter niet alleen indruk met hun gezellige sfeer, maar ook met een gevarieerde keuken. Van de Franse en Nederlandse keuken bij Mr. Mayor tot Italiaanse lekkernijen bij Il Municipio en gerechten uit de hele wereld bij De Wethouder en The First Floor op de eerste verdieping. Hier is voor ieder wat wils! Dankzij het walking dinner hoef je niet eens een restaurant te kiezen, want je kunt in alle vier de restaurants dineren.

Impressie van het ‘Walking dinner’

Cadeaubon Walking dinner

Leuk om te geven en om te krijgen!
Het ‘Walking dinner’ is ook verkrijgbaar als cadeaubon in zowel het 3- als het 4-gangendiner. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij de receptie en via de webshop van De Wethouder. Tip: voor een voorstel op maat neem contact met ons op.